Auteur zijn bij Van in

Sterke leermiddelen

Uitgeverij VAN IN ontwikkelt leermiddelen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Voor thuis of op school. We willen sterke leermiddelen maken die dicht aansluiten bij wat leerkrachten en leerlingen nodig hebben.

Onze leermiddelen komen tot stand dankzij de inzet en ervaring van onze auteurs, de gedrevenheid van onze medewerkers en de inbreng van vele gebruikers. Jaarlijks werken meer dan 500 leerkrachten en docenten in Vlaanderen en Wallonië met ons mee aan tal van producten: leerboeken, werkboeken, handleidingen, ICT-materiaal ...

We werken samen met sterke Europese partners binnen onze Sanoma-groep.

Wilt u meer weten over hoe het uitgeefproces van onze leermiddelen verloopt? Lees en klik dan zeker verder!

Uw expertise, ons professionalisme

Misschien kunnen we u inspireren om zelf als auteur aan de slag te gaan en wilt u meewerken aan één van de vele projecten die in de startblokken staan.
Of misschien hebt u een eigen cursus of een leuk idee en wilt u uw ervaringen en kennis delen met collega’s uit het hele land? Dan bieden wij graag ons professionalisme aan om samen met uw expertise leermiddelen te ontwikkelen voor leerlingen in Vlaanderen en Wallonië!

Meld u aan

Aarzel niet om uw stoute schoenen aan te trekken en meld u meteen aan als auteur door uw gegevens hier op te geven. De uitgever die verantwoordelijk is voor jouw vakken / onderwijsvormen, neemt dan contact met u op.