Pienter

Pienter is een methode wiskunde voor de A-stroom, doorstroom en dubbele finaliteit.

  • Geef zelf invulling aan je lessen
  • Geschikt voor zowel theoretisch als praktisch geörienteerde leerlingen
  • Hybride methode: combineer papier en onlineleerplatform diddit voor, tijdens én na je lessen

In 2023 lanceren we een vernieuwd aanbod voor de derde graad. Wil jij op de hoogte blijven? Laat je gegevens achter via de knop hieronder!

Hou me op de hoogte

 

Pienter_merkpagina_ATF_beeld

Waarom werken met Pienter

Pienter is een duidelijke wiskundemethode voor de A-stroom, de doorstroomfinaliteit en de dubbele finaliteit, geschikt voor zowel theoretisch als praktisch georiënteerde leerlingen. Met Pienter beschik je over het ideale instrument om je lessen volgens je eigen inzicht in te vullenJe maakt gebruik van ICT-toepassingen en oefeningen volgens de behoefte van je leerlingen, je hebt ruime keuzemogelijkheden voor differentiatie en legt een link met de realiteit wanneer jij dat wilt. 

Kortom: Pienter is berekend op jouw aanpak en vult jouw expertise als wiskundeleerkracht perfect aan. Jij behoudt het eigenaarschap over je lessen.

 
Pienter heeft echt heel veel oefeningen in het boek. Daarnaast wordt de theorie zeer goed uitgelegd. Je beschikt over enorm veel extra materiaal. Super!

Leerkracht wiskunde, RHIZO Lyceum OLV Vlaanderen (Kortrijk)

diddit voor Pienter

Pienter en diddit, het beste van twee werelden
Het online leerplatform diddit ondersteunt jou als leerkracht in het secundair onderwijs voor, tijdens én na het lesgeven. Benieuwd hoe Pienter werkt op diddit?

Ontdek alles over diddit

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur