Bekijk inkijkexemplaren van Optimaal GO!

Sinds schooljaar 2020-2021 bieden we de nieuwe editie van Optimaal GO! 1 aan met een aangepaste hoofdstukindelingnieuwe leerwegen voor meer differentiatiemogelijkheden en een uitgebreider aanbod oefeningen.

Optimaal GO! 2 is nu ook volledig in te kijken. Vanaf september kun je dus met een volledig vernieuwde, conforme methode aan de slag. Neem zeker een kijkje in de inkijkexemplaren hieronder!

Bekijk het volledige leerwerkboek van Optimaal GO! 2
Bekijk het volledige leerwerkboek van Optimaal GO! 1
 

 logo


Diddit, het onlineleerplatform

Diddit is een motiverend onlineleerplatform, dat leraren en leerlingen optimaal ondersteunt. Het is perfect geïntegreerd in je lesmateriaal, waardoor jij zelf kan kiezen hoe je digitaal aan de slag wil gaan: van je eerste digitale stappen, blended learning tot fully digital!

Start je als school met een digitaal project waar leerlingen één op één met een laptop, tablet of Chromebook aan de slag gaan? Neem contact op met onze educatief adviseurs voor een voorstel op maat van je school.

Benieuwd wat diddit allemaal kan?

Ontdek alle modules van diddit

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur