Formule 1 - 1B en 2B
Ga aan de slag met Formule 1 voor de eerste graad (B-stroom).
  • Geef zelf invulling aan je lessen
  • Focus op korte leerinhouden en actieve opbouw
  • Hybride methode: combineer papier en onlineleerplatform diddit voor, tijdens én na je lessen

 

Formule1_ATF_beeld

 

formule-1-graad-1_1000px

 

Conform de nieuwe leerplannen
De nieuwe leerplannen van het Katholiek Onderwijs Vlaanderen zijn van start gegaan voor het vak wiskunde. Jij kunt als leerkracht in de B-stroom dankzij een herwerking blijven rekenen op Formule 1. 

Formule 1 stond al bekend als methode op maat van de B-stroom. Bij de herwerking hebben we extra aandacht besteed aan context, wiskundige taligheid en beperking van cijferen. Zo kun je helemaal conform de nieuwe leerplannen lesgeven. 

Uiteraard blijven succeservaringen voor elke leerling centraal staan, zoals je kunt zien in de nieuwe leerwerkboeken.

In 2019 lanceerden we de nieuwe editie van Formule 1 - 1B (bekijk het volledige leerwerkboek) en in 2020 volgde de herwerking van Formule 1 - 2B (bekijk het volledige leerwerkboek). 

Bekijk de folder van graad 1
Bekijk de uitgebreide infosessie over graad 1
 

 logo


Diddit, het onlineleerplatform

Diddit is een motiverend onlineleerplatform, dat leraren en leerlingen optimaal ondersteunt. Het is perfect geïntegreerd in je lesmateriaal, waardoor jij zelf kan kiezen hoe je digitaal aan de slag wil gaan: van je eerste digitale stappen, blended learning tot fully digital!

Start je als school met een digitaal project waar leerlingen één op één met een laptop, tablet of Chromebook aan de slag gaan? Neem contact op met onze educatief adviseurs voor een voorstel op maat van je school.

Benieuwd wat diddit allemaal kan?

Ontdek alle modules van diddit

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur