Formule 1

Formule 1 is een methode wiskunde voor de B-stroom en de arbeidsmarktfinaliteit.

  • Geef zelf invulling aan je lessen
  • Focus op korte leerinhouden en actieve opbouw
  • Hybride methode: combineer papier en onlineleerplatform diddit voor, tijdens én na je lessen

In 2023 lanceren we een nieuw aanbod voor de derde graad. Wil jij op de hoogte blijven? Laat je gegevens achter via de knop hieronder!

Hou me op de hoogte

 

Formule1_ATF_beeld

Waarom werken met Formule 1?

Met Formule 1 beschik je over prettig gestructureerd materiaal dat is aangepast aan de doelgroep. De korte leerinhouden en actieve opbouw zorgen ervoor dat je leerlingen hun aandacht niet verliezen. We houden het gedoseerd, helder en krachtig.

De methode vertrekt vanuit een sterk didactisch concept met nadruk op differentiatie en remediëring zodat al je leerlingen mee zijn. Met Formule 1 zit geen enkele leerling zomaar te wachten. De regelmatige succeservaringen zorgen ervoor dat ze de moed niet verliezen. Bovendien bieden we heel wat extra materiaal aan om de leerstof herkenbaar en levensecht te maken voor je klas.

Formule 1 is een hybride methode, je beschikt m.a.w. over lesmateriaal op papier én digitaal op diddit. Zo ben je helemaal klaar voor wiskunde in de B-stroom en de arbeidsmarktfinaliteit!

Bekijk een overzicht van het beschikbare lesmateriaal >

Formule1_diddit_beeld


Formule 1 en diddit, het beste van twee werelden
Het onlineleerplatform diddit ondersteunt jou als leerkracht in het secundair onderwijs voor, tijdens én na het lesgeven. Benieuwd hoe Formule 1 werkt op diddit?

Ontdek alles over diddit

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur