Ontdek Argument, handboeken wiskunde voor het GO!
Bekijk het aanbod
Argument

Onderwijshervorming

Je kunt nog steeds werken met Argument. De reeks wordt niet herwerkt, maar blijft wel beschikbaar. Indien je aan de slag wil met een wiskundemethode voor de A-stroom die volledig leerplanconform is, kun je gebruikmaken van Optimaal GO!.

Complete reeks wiskunde voor het gemeenschapsonderwijs

Argument is een vaste waarde met vele jaren ervaring, die van wiskunde een haalbare kaart maakt. De methode staat garant voor kwalitatief hoogstaande leer- en werkboeken en handleidingen. Ze wil leerlingen enthousiasmeren en motiveren voor wiskunde en hen stevig voorbereiden op verdere studies.

  • Geschreven in een eigentijdse en vlotte taal
  • Didactisch stevig onderbouwd. Elke doelgroep krijgt zijn eigen benadering
  • ICT-toepassingen als Geogebra en Cabri zijn geïntegreerd
Argument graad 2 en 3 verhuizen van Knooppunt naar diddit

Vanaf september 2021 ga je met Argument voor graad 2 en 3 aan de slag op diddit, ons onlineleerplatform. We verhuizen al het onlinelesmateriaal, online oefeningen... van Knooppunt naar diddit. 

Verandert er iets aan het leerkrachtmateriaal? Ja, ga aan de slag met je (gratis) Comfort Pack voor diddit!

Verandert er iets aan het leerlingmateriaal? Ja, nieuwe ISBN-nummers en gratis toegang tot diddit voor je leerlingen! 

 Lees hier alle info over Argument graad 2 en 3 in diddit.

 

Ontdek alle troeven van Argument
 

 logo


Diddit, het onlineleerplatform

Diddit is een motiverend onlineleerplatform, dat leraren en leerlingen optimaal ondersteunt. Het is perfect geïntegreerd in je lesmateriaal, waardoor jij zelf kan kiezen hoe je digitaal aan de slag wil gaan: van je eerste digitale stappen, blended learning tot fully digital!

Start je als school met een digitaal project waar leerlingen één op één met een laptop, tablet of Chromebook aan de slag gaan? Neem contact op met onze educatief adviseurs voor een voorstel op maat van je school.

Benieuwd wat diddit allemaal kan?

Ontdek alle modules van diddit

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur