Uitgebreide ondersteuning voor de leerkracht

 

In de handleiding bij WONDER vind je alles terug wat je als leerkracht nodig hebt bij de voorbereiding van je lessen én in het klaslokaal.

 

Ingevuld leerwerkboek, didactische tips

De handleiding bestaat uit een verkleinde weergave van het ingevulde leerwerkboek, met daarrond allerlei didactische tips voor het verwerken van de opdrachten en experimenten. Daarnaast geven we ook de differentiatiemogelijkheden in moeilijkheid, werkvorm en klasorganisatie aan.

 

Eindtermen en het niveau van Bloom

Je krijgt een overzicht van de eindtermen die in elk van de thema’s zijn opgenomen, en in welke opdrachten binnen dat thema je ze realiseert. Daarnaast geven we aan welke transversale eindtermen je behaalt met de uitgave.

 

De juiste tools om te evalueren

In dit vak staan vaardigheden en inzichten centraal. Dat vraagt om een andere manier van evalueren. Hoe biedt WONDER daar een antwoord op?

 

In de uitgave


  • Via zelfevaluatie (van kennis en vaardigheden) kunnen de leerlingen hun eigen leerproces voortdurend bijsturen.

Op diddit

  • Bewerkbare rubrics om sneller vaardigheden te evalueren. Je kan deze rubrics ook digitaal invullen.
  • Toetsen en taken: al voorbereid of zelf samen te stellen, online te maken of printbaar
Bekijk de volledige materiaallijst van WONDER Bekijk een overzicht van de leerplandoelen in WONDER
 

 logo


Diddit, het onlineleerplatform

Diddit is een motiverend onlineleerplatform, dat leraren en leerlingen optimaal ondersteunt. Het is perfect geïntegreerd in je lesmateriaal, waardoor jij zelf kan kiezen hoe je digitaal aan de slag wil gaan: van je eerste digitale stappen, blended learning tot fully digital!

Start je als school met een digitaal project waar leerlingen één op één met een laptop, tablet of Chromebook aan de slag gaan? Neem contact op met onze educatief adviseurs voor een voorstel op maat van je school.

Benieuwd wat diddit allemaal kan?

Ontdek alle modules van diddit

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur