PAV-atelier, een actuele activerende PAV-methode met een ruggengraat!
PAV-atelier

Een actuele activerende PAV-methode

PAV-atelier is een actuele, activerende methode voor de tweede & derde graad en het zevende jaar van het bso. Ze verbindt relevante thema’s uit alle levensdomeinen doelgericht met elkaar.

Elke bundel garandeert een evenwichtige en overzichtelijke integratie van de verschillende vaardigheden. PAV-atelier dekt de nieuwe eindtermen natuurwetenschappen en pakt bovendien uit met een unieke integratie van moderne vreemde talen, zowel Frans als Engels.


De troeven:

  • Actueel en vernieuwend dankzij enkele dynamische uitbreidingen: differentiatieoefeningen, een webquest en een bordboek met kijk en luisterfragmenten
  • 30 bundels in totaal: 15 bundels met het label medium die naadloos aansluiten bij de noden van de tweede graad. 15 large- en extra large-bundels die de leerlingen van de derde graad en het zevende jaar als gegoten zitten. 
  • Alle audio-videofragmenten van de 30 bundels zijn verzameld op een DVD-box
  • Elke bundel brengt een afgerond maar flexibel verhaal, dat je naar wens kan verrijken
  • Een handige digitale jaarplangenerator om op basis van eindtermen en leerinhouden een jaarplan te genereren.
Bekijk het aanbod
Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur