Zakelijke communicatie Nederlands voor de derde graad bso.
Zakelijke Communicatie Nederlands

Leerwerkboek voor 3e graad bso en tso

Zakelijke Communicatie Nederlands is de opvolger van Nedweb Zakelijke Communicatie als referentiewerk Nederlands voor de derde graad bso Kantoor-Verkoop en tso Secretariaat-Talen.

Troeven:

 • Modules
  10 modules om mee aan de slag te gaan: 0 opzet, 1 Huisstijl, 2 Afspraken, normen en etiquette, 3 Handleidingen, 4 Telefoneren, 5 Klachten behandelen, 6 Onthalen, introduceren en rondleiden (ook voor tso), 7 Deelenemen aan gesprekken, 8 Verkoopsgesprekken (enkel voor richting Verkoop en tso), 9 Schriftelijke communicatie (enkel voor Kantoor en tso)
 • Overzicht van leerstof
  Op het einde van het leerwerkboek kan de leerling de theorie terugvinden op enkele ‘harde pagina's’.
 • Praktische opdrachten
  Elke module is opgebouwd uit verschillende opdrachten die werken naar een ondernemingsopdracht op het einde van de module. De ondernemingsopdracht passen ze telkens toe op hun eigen bedrijf.
 • diddit
  ZCN wordt ondersteund door diddit met o.a. extra opdrachten, voorbeelden en oplossingen.
Bekijk alvast enkele hoofdstukken
 

 logo


TRACK & diddit, het beste van twee werelden
Het onlineleerplatform diddit ondersteunt jou als leerkracht in het secundair onderwijs voor, tijdens en na het lesgeven. 

Benieuwd hoe TRACK werkt op diddit?

Ontdek alles over diddit

Bestellerarenmateriaal-lang
Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur