Taalweb

Taalweb is een methode Nederlands voor de B-stroom en arbeidsmarktfinaliteit (bso)

  • Aandacht voor remediëring en differentiatie
  • Gratis toegang tot onze digitale, diagnostische taalvaardigheidstoets: Opstap Taalscreening
  • Stevige ondersteuning met extra lesmateriaal
  • Vernieuwd volgens het ritme van de modernisering
In 2023 lanceren we een vernieuwd aanbod voor de derde graad. Wil jij op de hoogte blijven? Laat je gegevens achter via de knop hieronder!

Hou me op de hoogte


Taalweb_ATF_hybride_beeld


Waarom werken met Taalweb?
Taalweb is hét referentiewerk Nederlands voor de B-stroom en de arbeidsmarktfinaliteit, waarin remediëring en differentiatie een prominente plek krijgen.

Als leraar kan je rekenen op een stevige ondersteuning, met onder meer een breed toetsenaanbod, een enorme batterij taaloefeningen en praktische lesfiches. Verder heb je gratis toegang tot onze digitale, diagnostische taalvaardigheidstoets op diddit: Opstap Taalscreening. Dankzij ons digitale leerplatform diddit worden leerling en leerkracht bovendien optimaal ondersteund.

We vernieuwen Taalweb op het ritme van de modernisering. In 2022 kan je dus aan de slag met de nieuwe editie van Taalweb 4.

 

Taalweb_diddit_beeld


Taalweb en diddit, het beste van twee werelden
Het onlineleerplatform diddit ondersteunt jou als leerkracht in het secundair onderwijs voor, tijdens én na het lesgeven. Benieuwd hoe Taalweb werkt op diddit?

Ontdek alles over diddit

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur