VAN IN en Bioleren.be slaan de handen in elkaar

Bioleren.be biedt voor het vak natuurwetenschappen / natuur en ruimte in het secundair onderwijs heel wat interessant en kwalitatief lesmateriaal. Daarom besloten we om het relevante lesmateriaal van Bioleren.be te integreren in onze reeks MicroScoop.

De auteurs van MicroScoop en MacroScoop gingen aan het werk en bekeken voor jou welke posters en kennisclips relevant waren bij hoofdstukken en onderwerpen van MicroScoop en MacroScoop. Zo hebben jij en je leerlingen meteen vanuit diddit toegang tot extra kwalitatief lesmateriaal.

Het lesmateriaal van Bioleren.be kun je inzetten in de klas zelf, als verwerkingsopdracht of als materiaal voor flipping-the-classroom. Hieronder vind je een overzicht van het lesmateriaal van Bioleren.be dat werd geïntegreerd.

Ontdek al het lesmateriaal van Bioleren.be Meer over MacroScoop A-stroom

Bioleren_website2Logo_bioleren_website


Ontdek al het lesmateriaal van Bioleren.be
Ken je de wandplaten van Bioleren.be al?

Wandplaten dragen bij tot het sneller leren van de leerstof op een eigentijdse en interessante manier. Werken met expertgroepen, de oefeningen gebruiken als reflectie of de filmpjes gebruiken als een verlengde instructie ... Bovendien bieden de QR-codes op de wandplaten eindeloze mogelijkheden, terwijl de wandplaat zelf zorgt voor een kleurrijke en mooie samenvatting van de leerstof.

Daarom kun je via Bioleren.be ook heel wat wandplaten aankopen voor een interessante prijs. Je krijgt de keuze uit verschillende pakketten of individuele wandplaten. Alle wandplaten worden geprint op dik papier, A1-formaat en mat gelamineerd. Op die manier is het 'klasbestendig' en kan het jaren meegaan.


Ontdek de wandplaten van Bioleren.be