Mavo & ik

Mavo & ik is een methode maatschappelijke vorming voor de B-stroom en arbeidsmarktfinaliteit.

  • De leerstof komt tot leven in video’s en extra onlinelesmateriaal waarin je leerlingen zelf op ontdekking kunnen gaan
  • Een duidelijke houvast met woordenlijsten, begrippenkaders, icoontjes en kleuren
  • Werken op basis van een duidelijke structuur, gebaseerd op de OVUR-methode

In 2023 lanceren we een nieuw aanbod voor de derde graad. Wil jij op de hoogte blijven? Laat je gegevens achter via de knop hieronder!

Hou me op de hoogte


Mavo en ik_diddit_beeld


Waarom werken met Mavo & ik?

In 2020 lanceerden we onze nieuwe methode voor maatschappelijke vorming: Mavo & ik. Vanuit de ervaringen van spilfiguren leren onze leerlingen met een kritische blik naar de wereld om hen heen te kijken en die beter te begrijpen.

Mavo & ik bereidt je leerlingen voor op een maatschappij in verandering. Op vraag van leerkrachten, komen de duidelijke structuur en geleidelijke opbouw van de opdrachten tegemoet aan de leernoden van leerlingen van de B-stroom en arbeidsmarktfinaliteit: we doen het stap voor stap. We lanceren deze methode op het ritme van de modernisering van het secundair onderwijs.

Ontdek de spilfiguren

mavo_elements-RGB


Mavo  ikdidditbeeld


Mavo & ik en diddit, het beste van twee werelden
Het onlineleerplatform diddit ondersteunt jou als leerkracht in het secundair onderwijs voor, tijdens én na het lesgeven. Benieuwd hoe Mavo & ik werkt op diddit?

Ontdek alles over diddit

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur