Typ-top online
Typ-Top online

Klaviervaardigheid en dactylo voor het secundair onderwijs

Typ-Top is al jarenlang de populairste methode voor klaviervaardigheid. 

Sinds 2014 bestaat er een nieuwe versie van de software: Typ-Top online. De methode bestaat telkens uit een boek met oefeningen en teksten, met daarnaast de webapplicatie waarin getypt wordt. Geen installatie met cd-rom meer, maar gewoon online aanmelden op www.TypTop.be. De software Typ-Top online wordt gebruikt in de boeken Typ-Top 1 online, Typ-Top 2 (Word 2013) online en Typ-Top plus online.

Typ-Top brengt de aan te leren toetsen op een gestructureerde manier aan. Verschillende oefentypes worden doordacht ingezet om een maximaal effect te bereiken. Na de oefening krijgt de leerling in een evaluatie te zien wat hij fout deed. De resultaten van alle gemaakte oefeningen worden opgeslagen in een logboek.

Troeven:

  • Voor zowel pc als Mac
  • een frisse en moderne interface met nieuwe functionaliteiten
  • uitgebreide leerlingvolgsysteem met de mogelijkheid voor de leerkracht
  • online quotering-tool om automatisch punten en feedback te geven
  • teksten worden in het Nederlands, Engels, Frans en Duits aangeboden

Code:

Elk boek waarin Typ-Top gebruikt wordt bevat een code waarmee de leerling toegang krijgt tot de Typ-Top online applicatie. Voor Typ-Top online is deze code 2 jaar geldig.
Wanneer de einddatum van de licentie is verstreken, kan de leerling een verlenging bekomen door een extra code aan te schaffen. Hiermee krijgt hij opnieuw een jaar toegang tot de applicatie voor de prijs van 5 Euro.

Een leerkracht kan zijn licentie in een keer voor vijf jaar verlengen en betaalt hiervoor 15 Euro. 

Bestel een code

Bekijk het aanbod
Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur