Informaticalessen.be

Informaticalessen.be is de ideale ICT-ondersteuning bij het algemene leerproces van je leerling. Met Informaticalessen.be ga je als school voor een duidelijke ICT-aanpak over alle vakken heen. Je zorgt ervoor dat je leerlingen alle aspecten van ICT onder de knie krijgen en met vertrouwen aan de slag gaan met de correcte tools.


Integreer ICT in jouw vak
Informaticalessen.be biedt online lesmateriaal aan waarmee je alle relevante aspecten van ICT functioneel leert inzetten in de klas. Met het heldere, gestructureerde lesmateriaal ga je voor nog betere integratie van ICT met jouw vak

Aan de hand van heldere theorie, aangename, herkenbare oefeningen, visuele presentaties en verduidelijkende video‚Äôs beheersen je leerlingen binnen de kortste tijd elk informatica-onderwerp!

De oefeningen en theorie zijn zo ontworpen dat leerlingen zelfstandig kunnen werken en de leerkracht kan optreden als begeleider

Je leerlingen ondersteunen in het effectief gebruik van ICT zorgt ervoor dat ze snel beter worden en het nut zullen inzien van de verschillende digitale tools. Benieuwd? Neem zelf eens een kijkje!

Bekijk Informaticalessen.be


Cover diddit V439
Waarom kiezen voor Informaticalessen.be?

Wie kiest voor Informaticalessen.be verzekert zich via diddit van:

 • Brede ICT-ondersteuning van tekstverwerking tot programmeren
 • De nieuwste topics zoals Python, Scratch, videobewerking, ...
 • Altijd up-to-date en overal beschikbaar
 • De mogelijkheid om eigen lesmateriaal toevoegen 
 • Heldere instructiefilmpjes 
 • Interactieve oefeningen en opdrachten
 • Bewerkbare toetsen met verbetersleutels
 • Eenvoudig lesmateriaal delen met je leerlingen
 • ...
Klaar om te starten?

Heb je interesse in Informaticalessen.be? Hieronder lees je welke stappen je onderneemt om opgestart te geraken.

 • Bestel een Comfort Pack (= premium account) met gratis toegang voor de leerkracht(en)* en 20 leerlingaccounts (€ 5 p.p.). 
 • Per school ontvang je unieke codes waarmee leerkrachten en leerlingen hun account kunnen activeren. Er is één code per school waarmee alle leerkrachten het materiaal activeren.
 • De prijs bedraagt € 5 per geactiveerde leerling. De eerste 20 geactiveerde leerlingaccounts zijn dus inbegrepen in de prijs van het Comfort Pack. Indien de code voor de leerlingen meer dan 20 keer wordt gebruikt voor een activatie, worden de extra accounts later gefactureerd. 
 • Let op! Het aantal leerlingen moet in verhouding zijn met het aantal leerkrachten.

 

Extra voorbeeld
Om in een school Informaticalessen.be te gebruiken met 50 leerlingen betaal je dus € 100 voor de Comfort Pack (inclusief de eerste 20 leerlingaccounts) en later € 150 voor 30 bijkomende leerlingaccounts of € 5 per leerling.

Een account is geldig gedurende één schooljaar en start bijgevolg op 15 augustus. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met je educatief adviseur.

*gratis toegang voor de leerkrachten, op voorwaarde dat er een minimum van 20 leerlingaccounts gefactureerd worden door de school. Het is daarbij essentieel dat het aantal leerlingen in verhouding is met het aantal leerkrachten.

Bestel het Comfort Pack

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur