6 redenen om over te stappen op de nieuwe STORIA-uitgaves

Werkt u nog met een vorige editie van STORIA? Dan is er goed nieuws. Onze nieuwste STORIA-uitgaven bieden tal van voordelen. Hieronder geven we alvast 6 redenen mee om over te schakelen.

storia-6redenen
 • Alle sterktes van uw huidige STORIA, opgefrist door een eigentijdse en heldere lay-out
  Onze nieuwe STORIA-edities blinken uit in structuur en opbouw. Elk thema wordt duidelijk gesitueerd door een inleidende tekst met kaart, tijdlijn, domeinankers en probleemstelling.
 • Een stevige update met de nieuwste wetenschappelijke inzichten
  Naast lay-out werden de nieuwe STORIA-edities ook grondig geactualiseerd op basis van de meest recente wetenschappelijke inzichten.
 • Nieuw: Ontdekplaten
  Dankzij de ontdekplaten, digitale prenten met extra beeldmateriaal, creëert u een krachtige lesomgeving. Speel in op de nieuwsgierigheid van uw leerlingen, illustreer evoluties met geanimeerde kaarten, verduidelijk moeilijke inhouden met korte instructiefilmpjes en laat uw leerlingen de geschiedenis beleven met pakkende beelden.
 • Kies de methode die het beste bij u en uw leerlingen past
  Onze STORIA-methode is beschikbaar in twee versies: STORIA classic, met een leerboek en werkschrift, staat u toe om uw eigen accenten te leggen, STORIA live, met een leerwerkboek, biedt u een evenwichtige selectie documenten en opdrachten gebundeld in één handig en gestructureerd leerwerkboek.
 • STORIA live en classic zijn in 2016 van jaar 1 tot 6 voor zowel ASO als TSO beschikbaar
  STORIA live werd in 2015 afgewerkt, in 2016 komt STORIA classic 5 en 6 ASO. Deze laatste uitgaven vervolledigen de STORIA-reeks, waardoor u zeker kan zijn van een volledige, actuele en visueel sterke methode voor alle leerjaren en onderwijstypes.
 • Een complete geschiedenis-methode afgestemd op het GO!
  STORIA verschijnt naast classic en live ook in een GO!-uitgave. Deze uitgave is volledig geënt op de leerplandoelen van het gemeenschapsonderwijs en is 100% leerplandekkend.
STORIA classic
storia-classic-thumb

De combinatie leerboek en werkschrift laten u toe om uw les flexibel te organiseren en uw eigen accenten te leggen.

STORIA live
storia-live-thumb

Een handige lesaanpak dankzij het leerwerkboek met een evenwichtige selectie van documenten en opdrachten.

STORIA GO!
storia-go-thumb

Alle voordelen van de STORIA-uitgave geënt op de leerplannen van het gemeenschapsonderwijs, beschikbaar van 1 tot 6.

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur