Ontdek de boeken fysica voor het aso van het gemeenschapsonderwijs!
Sirius

Fysica voor aso en tso in het GO!

Sirius is een vernieuwende en leerlinggerichte methode om fysica te ontdekken. Sirius wordt niet aangepast in het kader van de modernisering 2021. Uw nieuwe methode GENIE Fysica GO!, conform de nieuwe eindtermen,  is beschikbaar vanaf september 2021 voor jaar 3.

Sirius voor graad 3 verhuist van Knooppunt naar diddit

Vanaf september 2021 ga je met Sirius voor graad 3 aan de slag op diddit, ons onlineleerplatform. We verhuizen al het onlinelesmateriaal, online oefeningen... van Knooppunt naar diddit. 

Verandert er iets aan het leerkrachtmateriaal? Ja, ga aan de slag met je (gratis) Comfort Pack voor diddit!

Verandert er iets aan het leerlingmateriaal? Ja, nieuwe ISBN-nummers en gratis toegang tot diddit voor je leerlingen! 

 Lees hier alle info over Sirius graad 3 in diddit.


De troeven:
  • In leerjaar 3 en 4 is er de keuze tussen een leerwerkboek (voor de 1-uurse richtingen) en een leerboek (voor de 2-uurse richtingen)
  • De klemtoon ligt op het ontwikkelen van vaardigheden, zelfstandig leren en samenwerkend leren
  • Het leren leren wordt ontwikkeld door differentiatie en variatie in de opdrachten
  • Het onderzoekend leren wordt ontwikkeld door het uitvoeren van praktische opdrachten en experimenten
  • Zelfstandig werken met informatie en ICT geeft de leerlingen de mogelijkheid om het eigen leerproces te ontwikkelen en bij te sturen.

Sirius 3, 4, 5 en 6 zijn ook bruikbaar voor de richtingen Techniek-wetenschappen en Industriële wetenschappen, en daarnaast voor alle kso- en tso-richtingen die fysica als basisvak aanbieden.


Bekijk het aanbod
 

 logo


Diddit, het onlineleerplatform

Diddit is een motiverend onlineleerplatform, dat leraren en leerlingen optimaal ondersteunt. Het is perfect geïntegreerd in je lesmateriaal, waardoor jij zelf kan kiezen hoe je digitaal aan de slag wil gaan: van je eerste digitale stappen, blended learning tot fully digital!

Start je als school met een digitaal project waar leerlingen één op één met een laptop, tablet of Chromebook aan de slag gaan? Neem contact op met onze educatief adviseurs voor een voorstel op maat van je school.

Benieuwd wat diddit allemaal kan?

Ontdek alle modules van diddit

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur