C'est parti

C'est parti is een methode Frans voor de A-stroom, aso en doorstroomfinaliteit.

  • Stapsgewijze opbouw in elk hoofdstuk: van micro-tâche (kleine taaltaak) tot macro-tâche (grote taaltaak)
  • Realistische en bruikbare taalgebruikssituaties
  • Mogelijkheid tot binnenklasdifferentiatie in het boek, af te stemmen op de individuele leerbehoeftes van je leerlingen

In 2023 lanceren we een vernieuwd aanbod voor de derde graad. Wil jij op de hoogte blijven? Laat je gegevens achter via de knop hieronder!

Hou me op de hoogte


CEP_ATF_hybride_beeld

Waarom werken met C'est parti?

C’est parti zet vaardigheden en communicatief taalonderwijs centraal. In het licht van la perspective actionnelle leren je leerlingen stapsgewijs Frans spreken in authentieke taalgebruikssituaties. We bieden een sterke basis aan lesmateriaal, oefeningen en vaardigheidsopdrachten en reiken op een frisse manier de nodige tools aan om de Franse taal samen met jouw leerlingen tot leven te brengen.

Als leerkracht heb je de keuze om de differentiatiemogelijkheden in het boek aan te passen aan de behoeftes van jouw klas. C’est parti wordt vernieuwd op het ritme van de modernisering. Met C’est parti 4 E.R. (édition révisée) kun je aan de slag in de doorstroomfinaliteit, ook voor de verdiepte basisvorming (in het KathOndVla).

 

CEP_diddit_beeld


C'est Parti en diddit, het beste van twee werelden
Het onlineleerplatform diddit ondersteunt jou als leerkracht in het secundair onderwijs voor, tijdens én na het lesgeven. Benieuwd hoe C'est Parti werkt op diddit?

Ontdek alles over diddit

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur