Track 'n' Trace

Engels voor de dubbele finaliteit en het tso

Track ‘n’ Trace biedt een uniek differentiatietraject, op maat van klassen in de dubbele finaliteit. Aan jou de keuze wanneer je differentieert en hoe je de differentiatie inzet om optimaal in te spelen op de leernoden van je klassen.  

We vernieuwen Track ‘n’ Trace op het ritme van de modernisering. In 2023 lanceren we een vernieuwd aanbod voor de derde graad. Wil jij op de hoogte blijven? Laat je gegevens achter via de knop hieronder!


Hou me op de hoogte
TNT-covers
Voor wie is Track 'n' Trace?

aso tso/kso bso
Doorstroomfinaliteit
(D)
Dubbele finaliteit
(D/A)
Arbeidsmarktfinaliteit
(A)
Domeinoverschrijdend
(DO)
Domeingebonden
(DG)


Waarom werken met Track 'n' Trace?
  • Elke unit speelt in op de leefwereld en interesses van de leerling 
  • Flexibel inzetbaar volgens de specifieke leernoden van elke klas en leerling 
  • Uitgewerkt differentiatietraject in de klas  
  • Structurele opbouw naar een boeiende communicatieve opdracht 
  • Aparte lessenreeksen op diddit voor Horeca, Toerisme en Taal & Communicatie 

Bekijk de uitgebreide infosessie over graad 2

 
Track 'n' Trace werkt volgens een duidelijke strcutuur, biedt nuttige differentiatiemogelijkheden en reikt kant-en-klaar evaluatiemateriaal aan.

Celine Cauwelier, Koninklijk Werk Ibis (Bredene)ON TRACK app on Iphone
Woordtrainer VAN IN

Met de gratis woordtrainer-app van VAN IN kunnen je leerlingen nu op een leuke en speelse manier woordenschat inoefenen waar ze maar willen; op de bus naar school, 's avonds in de zetel ...

Met de communicatieve aanpak van deze reeks Engels krijgen leerlingen heel wat kansen om een goede basiswoordenschat Engels te verwerven. Via de gloednieuwe Woordtrainer VAN IN kunnen ze nu overal de woordenschat oefenen. De app is gratis beschikbaar voor Android en iPhone


App_Store-spaceGoogle_Play_Store-space 

 logo


Diddit, het onlineleerplatform

Diddit is een motiverend onlineleerplatform, dat leraren en leerlingen optimaal ondersteunt. Het is perfect geïntegreerd in je lesmateriaal, waardoor jij zelf kan kiezen hoe je digitaal aan de slag wil gaan: van je eerste digitale stappen, blended learning tot fully digital!

Start je als school met een digitaal project waar leerlingen één op één met een laptop, tablet of Chromebook aan de slag gaan? Neem contact op met onze educatief adviseurs voor een voorstel op maat van je school.

Benieuwd wat diddit allemaal kan?

Ontdek alle modules van diddit

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur