ON TRACK

ON TRACK is een methode Engels voor de doorstroomfinaliteit en het aso.

  • Activerende taallessen met frisse kijk op literatuur en cultuur op maat van de leerling
  • Opbouwen naar realistische communicatieve opdrachten
  • Engels durven spreken en kunnen gebruiken

In 2023 lanceren we een vernieuwd aanbod voor de derde graad. Wil jij op de hoogte blijven? Laat je gegevens achter via de knop hieronder!

Hou me op de hoogte
ON TRACK_diddit_beeld
Waarom werken met ON TRACK?

ON TRACK is een methode Engels voor de doorstroomfinaliteit, waarin actieve taallessen, communicatieve opdrachten en differentiatie een centrale rol spelen. We zetten volop in op meer zelfstandigheid van de leerlingen en moedigen hen aan om de taal te durven gebruiken. Daarbij verliezen we de stevige didactische ondersteuning niet uit het oog. We bouwen samen op naar een communicatieve opdracht en de leerlingen worden op verschillende manieren ondersteund. De leerstof focust op authenticiteit, waarin beeldcultuur een prominente plek krijgt.

ON TRACK wordt vernieuwd op het ritme van de modernisering. In 2022 kan je in de doorstroomfinaliteit aan de slag met de update van ON TRACK 4, ook voor de verdiepte basisvorming (in het KathOndVla).


Bekijk de uitgebreide infosessie over graad 2
TRACK 1e graad

Meer weten over de nieuwe reeks Engels voor de A-stroom? Wil je meer weten hoe TRACK inspeelt op de onderwijshervorming? Klik op de onderstaande button en kom meer te weten over TRACK.

Lees meer over TRACK

 

TRACK_cover


 
De mogelijkheden van ON TRACK zijn zeer uitgebreid. Wat de lesstijl van de leerkracht of de leerstijl van de leerling ook is, je vindt steeds voldoende materiaal om mee aan de slag te gaan.

Leerkracht Engels, Provinciaal Technisch Instituut (Kortrijk)

ON TRACK_diddit_beeld
ON TRACK & diddit, het beste van twee werelden

Het online leerplatform diddit ondersteunt jou als leerkracht in het secundair onderwijs voor, tijdens én na het lesgeven.

Benieuwd hoe ON TRACK werkt op diddit?

Ontdek alles over diddit

Woordtrainer VAN IN

Met de nieuwe en gratis woordtrainer-app van VAN IN kunnen je leerlingen nu op een leuke en speelse manier woordenschat inoefenen waar ze maar willen; op de bus naar school, 's avonds in de zetel ...

Met de communicatieve aanpak van ON TRACK krijgen leerlingen heel wat kansen om een goede basiswoordenschat Engels te verwerven. Via de gloednieuwe Woordtrainer VAN IN kunnen ze nu overal de woordenschat oefenen. De app is gratis beschikbaar voor Android en iPhone

App_Store-spaceGoogle_Play_Store-spaceON TRACK app on Iphone
Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur