Lift 2

Ga aan de slag met Lift voor leerjaar 2 van de A-stroom voor het Katholiek Onderwijs Vlaanderen en het GO!

  • Een duidelijk opgebouwde structuur van de hoofdstukken en gebundelde thema’s
  • Voldoende flexibiliteit om als leerkracht eigen accenten te leggen
  • Sterke digitale ondersteuning met extra lesmateriaal op diddit

Lift_hybride_beeld
Lift voor de A-stroom

De basisoptie Economie en organisatie vormt een stevige uitdaging voor heel wat leerkrachten in het tweede leerjaar. Een vak van vijf lesuren per week, met nieuwe inhouden en een grote brok ICT erbij: daar moet je klaar voor zijn!
Als betrouwbare partner voor leerkrachten in economie en handelsvakken wil uitgeverij VAN IN je zo volledig mogelijk ondersteunen. Daarom stellen we onze methode Lift aan je voor.

Leerlingen in leerjaar 2 van de A-stroom kunnen ermee aan de slag. We voorzien aparte uitgaven voor Katholiek Onderwijs Vlaanderen en het GO! in de A-stroom.


Bekijk de uitgebreide infosessie over de A-stroom

 
Lift is een complete methode die de leerkracht ondersteunt en de leerlingen motiveert. Een methode die je zin doet krijgen in economie en je uitdaagt om zelf nog extra materiaal te ontwikkelen als aanvulling.

Leerkracht economie- en bedrijfswetenschappen, K.T.A. (Kortrijk)


 

 logo


Diddit, het onlineleerplatform

Diddit is een motiverend onlineleerplatform, dat leraren en leerlingen optimaal ondersteunt. Het is perfect geïntegreerd in je lesmateriaal, waardoor jij zelf kan kiezen hoe je digitaal aan de slag wil gaan: van je eerste digitale stappen, blended learning tot fully digital!

Start je als school met een digitaal project waar leerlingen één op één met een laptop, tablet of Chromebook aan de slag gaan? Neem contact op met onze educatief adviseurs voor een voorstel op maat van je school.

Benieuwd wat diddit allemaal kan?

Ontdek alle modules van diddit

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur