Lift

Lift is een methode economie voor de A-stroom, B-stroom, doorstroom-, dubbele en arbeidsmarktfinaliteit.

  • Eenzelfde, sterk concept voor alle economische vakken
  • Apart leerwerkboek voor elke finaliteit met ruimte voor differentiatie
  • Veel aandacht voor actualiteit en cases uit de leefwereld van de leerling

 
In 2023 lanceren we een nieuw aanbod voor de derde graad. Wil jij op de hoogte blijven? Laat je gegevens achter via de knop hieronder!

Hou me op de hoogte

Lift_hybride_beeld
Waarom werken met Lift?

De onderwijshervorming heeft een grote impact op het curriculum van economische vakken. En dat is goed nieuws, want dankzij de hervorming bouwen leerlingen een bredere maatschappelijke kennis en interesse op. Bovendien wordt er ook meer structuur en eenheid tussen de economische vakken van de verschillende finaliteiten gecreëerd.

Een grondige hervorming vraagt om grondige aanpassingen. Daarom hebben wij voor alle economische vakken in alle finaliteiten één allesomvattende, gloednieuwe methode ontwikkeld: Lift. Voor elke finaliteit voorzien we een apart leerwerkboek, aangepast naar de noden van de specifieke doelgroep.

Lift is een complete methode die geschikt is voor alle economische vakken in de A-stroom, B-stroom, doorstroomfinaliteit, dubbele finaliteit en arbeidsmarktfinaliteit.

 

Lift_diddit_beeld


Lift & diddit, het beste van twee werelden
Het onlineleerplatform diddit ondersteunt jou als leerkracht in het secundair onderwijs voor, tijdens én na het lesgeven.

Benieuwd hoe Lift werkt op diddit?

Ontdek alles over diddit

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur