Ontdek de boeken voor chemie van ION GO! en ION GO!-T voor het secundair onderwijs.
ION GO!

Chemie voor het gemeenschapsonderwijs

ION GO! en ION GO!-T 3 en 4 bieden leervriendelijke aan, met een duidelijke structuur en een rijkdom aan haalbare onderzoeksopdrachten. In het kader van de modernisering 2021 worden deze uitgaven niet aangepast. Wel is er onze nieuwe methode GENIE Chemie GO!, conform de nieuwe eindtermen, waarvan jaar 3 verschijnt in september 2021.

ION GO! & ION GO!-T

Voor het derde jaar voorziet de methode 1 boek voor de niet-wetenschappelijke en de wetenschappelijke richtingen.In het vierde jaar is er een leerwerkboek voor de richtingen met 1 uur chemie per week (4.1) en een leerwerkboek voor de richtingen met 2 uur chemie per week (4.2). De methode is ook bruikbaar voor de tso-richtingen Techniek-wetenschappen en Industriële wetenschappen.

ION GO!-T is qua opbouw en vormgeving gebaseerd op ION GO!, maar werd op de juiste manier aangepast aan de noden van de tso/kso-leerling. Deze leermiddelen zijn afgestemd op de leerplannen Sociale en technische wetenschappen, Lichamelijke opvoeding en Sport, Topsport, Plant- dier- en milieutechnieken, Bouw- en houtkunde, Elektriciteit-elektronica, Elektromechanica, Fotografie, Audiovisuele vorming en Beeldende en architecturale vorming.

Troeven:
  • Toegang tot de methodesite http://iongo.deboeck.com met interessante links
  • Leerwerkboeken bundelen theorie, oefeningen en onderzoeksopdrachten in 1 uitgave
  • Rijkdom aan haalbare onderzoeksopdrachten
  • Met een duidelijke structuur
  • Met praktische handleiding voor de leerkracht
Bekijk het aanbod
Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur