Ontdek BIOgenie-T, methode biologie voor de derde graad tso & kso!
BIOgenie-T

Methode biologie voor de derde graad tso & kso

Met BIOgenie-T zit je veilig: de reeks dekt alle eindtermen natuurwetenschappen voor de derde graad tso/kso en behandelt alle vakspecifieke basisdoelstellingen uit het leerplan voor de richtingen met 1 uur/week natuurwetenschappen.

BIOgenie-T is op de juiste manier aangepast aan de noden van de tso- en kso-leerling om hen te boeien voor de thema’s rond voortplanting, erfelijkheid en evolutie. BIOgenie-T wordt niet aangepast in het kader van de modernisering 2021. Uw nieuwe methode GENIE Biologie, conform de nieuwe eindtermen, is beschikbaar vanaf september 2021 voor jaar 3. 

BIOgenie-T voor graad 3 verhuist van Knooppunt naar diddit

Vanaf september 2021 ga je met BIOgenie-T voor graad 3 aan de slag op diddit, ons onlineleerplatform. We verhuizen al het onlinelesmateriaal, online oefeningen... van Knooppunt naar diddit. 

Verandert er iets aan het leerkrachtmateriaal? Ja, ga aan de slag met je (gratis) Comfort Pack voor diddit!

Verandert er iets aan het leerlingmateriaal? Ja, nieuwe ISBN-nummers en gratis toegang tot diddit voor je leerlingen! 

 Lees hier alle info over BIOgenie-T graad 3 in diddit.


De troeven:

  • Korte thema’s
  • Aandacht voor een rustige bladspiegel en sprekende illustraties
  • Bevattelijk tekstmateriaal en een minutieus afgemeten begrippenkader
  • Activerende werkvormen en relevante contexten

Bekijk het aanbod
 

 logo


Diddit, het onlineleerplatform

Diddit is een motiverend onlineleerplatform, dat leraren en leerlingen optimaal ondersteunt. Het is perfect geïntegreerd in je lesmateriaal, waardoor jij zelf kan kiezen hoe je digitaal aan de slag wil gaan: van je eerste digitale stappen, blended learning tot fully digital!

Start je als school met een digitaal project waar leerlingen één op één met een laptop, tablet of Chromebook aan de slag gaan? Neem contact op met onze educatief adviseurs voor een voorstel op maat van je school.

Benieuwd wat diddit allemaal kan?

Ontdek alle modules van diddit

Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur