kleine de boeck atlas

Deze uitgave is in eerste instantie bedoeld om de lessen PAV en MAVO te ondersteunen. Naast een zorgvuldige selectie van geografische kaarten bevat deze atlas namelijk ook een weloverwogen verzameling historische kaarten.

Het kaartmateriaal is zorgvuldig geselecteerd en ontwikkeld op maat van de doelgroep. Dat betekent dat de informatie vereenvoudigd wordt aangeboden, waardoor de kaarten niet visueel overladen zijn.

De kleine de boeck atlas werd in 2014 niet alleen geactualiseerd, maar bevat ook acht pagina’s nieuw kaartmateriaal bij België, Europa en de wereld. Een greep uit dat nieuwe materiaal: transport België, synthesekaart toerisme België, synthesekaart bodemgebruik België, de Belgische kuststreek, de evolutie van de Europese Unie, synthesekaart van het toerisme aan de Middellandse Zee en meer. Zeker de nieuwe themakaartjes over allerhande wereldproblematieken zijn hier het vermelden waard. Ook het luik historische kaarten onderging een metamorfose.

Bestel de kleine de boeck atlas
kleine de boeck atlas

Bordboek

Met het digitaal bordboek van de kleine 'de boeck atlas' kan men in de klas bladeren door een projectie van het boek, inzoomen op illustraties en tekst, en de oplossingen doen verschijnen. Ook eigen materiaal, zoals foto’s, links, Power Point-voorstellingen en audio- en videofragmenten, kan toegevoegd worden. Alle lesmateriaal op één plek samengebracht, dat is de essentie.

Voor wie is de kleine de boeck atlas?

A-stroom B-stroom aso tso/kso bso
Doostroomfinaliteit
(D)
Dubbele finalteit
(D/A)
Arbeidsmarktfinaliteit
(A)
Domeinoverschrijdend
(DO)
Domeingebonden
(DG)
de boeck atlas
kleine de boeck atlas de boeck atlas
de boeck atlas
de boeck atlas
kleine de boeck atlas