de boeck atlas & kleine de boeck atlas

Kwalitatieve atlassen voor het vak aardrijkskunde

  • Op maat van de Vlaamse leerlingen en het Vlaamse onderwijs
  • Focus op kwaliteit en correctheid van de kaarten
  • Oog voor gebruiksgemak
  • In samenwerking met de Universiteit Gent
  • Aanbod op maat: de boeck atlas (A-stroom, doorstroom- en dubbele finaliteit) en kleine de boeck atlas (B-stroom en arbeidsmarktfinaliteit)
Bekijk de vernieuwde de boeck atlas
Covers_atlas_2021

Atlassen, op maat van het Vlaamse onderwijs

De ‘de boeck atlas’ wordt gemaakt in samenwerking met de Universiteit Gent. De kaarten zijn daardoor op maat van Vlaamse leerlingen, maar je mag er ook zeker van zijn dat ze aan de hoogste standaarden beantwoorden. Wat correctheid van weergaven betreft, is de ‘de boeck atlas’ ongeëvenaard.

Daarbij proberen we telkens om kwaliteit en knowhow aan betaalbaarheid en gebruiksgemak te koppelen. Bij de samenstelling van onze atlassen gaan we uit van de behoeften van het onderwijs in Vlaanderen. Dat betekent dat de eindtermen en leerplannen de leidraad zijn bij de samenstelling van de atlas. Bovendien wordt de grootste aandacht besteed aan de koppeling van kaarten die inhoudelijk bij elkaar horen.

In 2021 vernieuwen de we de ‘de boeck atlas’ volledig voor de A-stroom, doorstroom- en dubbele finaliteit. Daarnaast kun je nog steeds gebruik maken van de ‘kleine de boeck atlas’ voor de B-stroom en arbeidsmarktfinaliteit.

Bekijk de uitgebreide infosessie

 
De 'de boeck atlas' wordt gemaakt in samenwerking met de Universiteit Gent. De kaarten zijn daardoor op maat van Vlaamse leerlingen, maar je mag er ook zeker van zijn dat ze aan de hoogste standaarden beantwoorden. Wat correctheid van weergaven
betreft, is de 'de boeck atlas' ongeëvenaard.


Uitgever aardrijkskunde, Uitgeverij VAN IN


Voor wie is de boeck atlas en kleine de boeck atlas?

A-stroom B-stroom aso tso/kso bso
Doostroomfinaliteit
(D)
Dubbele finalteit
(D/A)
Arbeidsmarktfinaliteit
(A)
Domeinoverschrijdend
(DO)
Domeingebonden
(DG)
de boeck atlas
kleine de boeck atlas de boeck atlas
de boeck atlas
de boeck atlas
kleine de boeck atlas


Hoe kunnen wij je helpen?

Ben je op zoek naar een nieuwe methode, wens je een presentatie voor je school of heb je hulp nodig bij het gebruik van je methode? Onze educatieve adviseurs helpen je graag verder met persoonlijk advies.

Contacteer mijn educatief adviseur