Secundair onderwijs

De modernisering van het secundair onderwijs trekt zich dit schooljaar door naar het vierde leerjaar. Met een hele nieuwe structuur van finaliteiten en studierichtingen vormt dit een uitdaging voor scholen en leerkrachten. Hier ondersteunt VAN IN je volop in.

Boektoppers '22-'23

Met veel trots hebben we onze nieuwe leespakketten voorgesteld tijdens het Boektopperswebinar.

Wil je graag meer weten over de leespakketten? Surf zeker eens naar de website om de nieuwe titels voor schooljaar '22-'23 te ontdekken!

Herbekijk het webinar en bestel Boektoppers

250x210

 202201_Website_HMODH_330x200

Blijf op de hoogte
Elk schooljaar voorzien we naar goede gewoonte heel wat nieuw materiaal om jou te ondersteunen.

Wil je als eerste het nieuws over ons nieuw lesmateriaal ontvangen? We sturen regelmatig updates over onze methodes voor jouw vak. Schrijf je in en we houden je op de hoogte!

Blijf op de hoogte

Vraag je gratis diddit-workshop aan

Tijdens een Start-2-diddit workshop krijgen jij en je collega-leerkrachten praktische tips om diddit efficiënt in te zetten voor, tijdens of na de lessen. 

We gaan samen dieper in op alle functionaliteiten van diddit. Zo kunnen jij en je collega’s diddit inzetten in de klas volgens jullie noden en wensen.

Vraag je workshop aan

Secundair Onderwijs diddit home screens

202201_Banner_NIEUW_in_2022_330x200

Bekijk het nieuwe aanbod voor 2022
In het kader van de modernisering van het secundair onderwijs vernieuwden we heel wat van onze methodes voor leerjaar 4 in lijn met de nieuwe leerplannen.

Bekijk de nieuwe methodes voor 2022 in het handige overzicht.

Bekijk het overzicht

Onderwijs van Morgen
Onderwijs van Morgen is hét inspiratie- en kennisplatform voor iedereen met een passie voor onderwijs. De ambitie: leerkrachten ondersteunen in de dagelijkse lespraktijk om het onderwijs beter te maken.

We scherpen je onderwijsvaardigheden aan met inspirerende testimonials, verfrissende inzichten, handige tips & tricks, actuele updates en diepgravende dossiers, zodat je helemaal klaar bent voor het onderwijs van morgen.

Laat je inspireren

Heb je vragen?

Neem dan contact op met je educatief adviseur. We helpen je graag verder!