Ontdek de methode schrift Handschrift D'haese voor het eerste leerjaar tot het vierde leerjaar.

Ontdek de methode schrift Handschrift D'haese voor het eerste leerjaar tot het vierde leerjaar.

Handschrift D'haese

Handschrift D'haese is een op-en-top Vlaamse schrijfmethode voor leerjaar 1 tot en met 4 met een degelijk en pedagogisch onderbouwd schriftbeeld en een eigentijdse didactiek en een breed pakket remediëringsmaterialen.

Materialen

In het eerste trimester van het eerste leerjaar schrijven de kinderen op kopieerbladen. U kunt zelf bepalen welke letters of woorden de kinderen leren schrijven. Zo sluit de methode Handschrift D’haese naadloos aan bij elke methode aanvankelijk lezen.

Vanaf het tweede trimester schrijven de leerlingen in werkschriften. Ook in het tweede, derde en vierde leerjaar vormen de werkschriften de basismaterialen van de methode.

Kenmerken

  • Duidelijke structuur
  • Optimaal gebruiksgemak
  • Eigentijdse, speelse en motiverende vormgeving
  • Visuele ondersteuning met de Bordboeken Plus 

Lees meer over de methode

     


Ontdek het online leerplatform bingel voor de leerlingen van de lagere school.

Bingel

Oefenen staat centraal op bingel. Daarom is het online leerplatform bingel een extra troef voor scholen en leerkrachten om leerlingen te ondersteunen in hun leerproces.

We zetten voor jou de belangrijkste kenmerken op een rijtje:

  • In bingel heeft elk leerjaar een apart eiland met een heel eigen sfeer.
  • Leerlingen kunnen ook bingelen op tablets.
  • Bingel maakt online oefenen haalbaar en uitdagend door de gevarieerde oefenvormen, de automatische niveau-aanpassing, het behalen van pingping, de mini-games, de sterk uitgebreide avatarmogelijkheden, ...
  • Er zijn bijna 4000 methodegebonden oefeningenreeksen beschikbaar die u kunt inzetten voor huiswerk, contractwerk, vrij oefenen, … en dat zowel thuis als in de klas.
Ga naar bingel


Educatief adviseurs basisonderwijs Uitgeverij VAN IN.

Hoe kunnen wij je helpen?

Op zoek naar meer informatie over onze methode of wens je een presentatie op je school? Onze educatief adviseurs staan voor je klaar.

Contacteer je educatief adviseur