Impuls. Leiderschap in onderwijs

Impuls. Leiderschap in onderwijs is het enige tijdschrift in Vlaanderen dat de onderwijsactualiteit volgt vanuit het oogpunt van onderwijsleiderschap. Impuls verdiept je onderwijsvisie en plaatst ze in een ruimer kader. Het houdt je kennis up-to-date door het signaleren van trends in het secundair onderwijs, vestigt je aandacht op nieuwe publicaties en evenementen en levert kanttekeningen bij onderwijsdebatten.

De Impuls-redactie werkt vanaf jaargang 2020-2021 samen met Uitgeverij VAN IN. Samen trekken we een nieuwe kaart, met de klemtoon op innovatietrajecten en veranderingsprocessen. Ook leggen we de focus op de rol van de schooldirecteur als onderwijskundig leidinggevende, people manager, veranderingsmanager en communicator.

Je team kunnen begeesteren en engageren, daar draait het vandaag om. Impuls wil een professionele en kritische ‘vriend’ zijn en zinvolle ondersteuning aan leidinggevenden bieden.

Wil je de onderwijsactualiteit volgen vanuit het oogpunt van onderwijsleiderschap? Bestel dan je abonnement op www.impuls-onderwijs.be/abonnement.

Ik wil een abonnement

Impuls cover

Wil je ook onze blogposts met opiniestukken en recensies van educatieve uitgaven in je mailbox ontvangen? Surf naar www.impuls-onderwijs.be en schrijf je gratis in voor de nieuwsbrief.

Vragen? Contacteer onze klantendienst

Met vragen kun je steeds terecht bij onze klantendienst.