Rondetafelgesprek 7 juni 2022

Grondige update van een klassieker

Het handboek Succesvol projectmanagement in IT, al jaren een sterkhouder in ons aanbod, krijgt voor het academiejaar 2023-2024 een grondige update. De scope van het boek wordt breder en toekomstgerichter.
Het is de bedoeling een leidraad te worden voor elke student die later in een bedrijfscontext terechtkomt en dus vroeg of laat geconfronteerd zal worden met de vraag om mee te helpen aan verbeter- of digitale initiatieven, ook los van de klassieke IT-projecten.

We horen graag jouw input!

Begin dit jaar vroegen we al in een korte bevraging welke topics zeker aan bod zouden moeten komen in het nieuwe boek. Dankjewel aan iedereen die daaraan meewerkte! We gingen hiermee al aan de slag.
Maar we willen je de kans geven om nog meer inbreng te hebben in hoe het boek verder wordt opgevat. We nodigen jullie daarom graag uit voor een uniek rondetafelgesprek met de auteurs.

  • Wanneer? Dinsdag 7 juni, om 17u
  • Waar? Waar jij ook achter je scherm gaat zitten (het rondetafelgesprek gaat virtueel door)
  • Hoe kan ik deelnemen? Schrijf je in via dit formulier en we bezorgen je een link om deel te nemen

Wat mag je verwachten?

  • De auteurs lichten eerst kort toe wat het opzet van het nieuwe boek is en welke topics ze zeker zullen behandelen in het boek.
  • Daarna heb je de kans om met de auteurs (en met collega-docenten) van gedachten te wisselen zodat het boek zo veel mogelijk kan aangepast worden aan jouw noden en wensen. Heb je nu al vragen en wil je zeker zijn dat deze vragen besproken worden in het gesprek, dan kan je die doorgeven via het inschrijvingsformulier. Naar het inschrijvingsformulier >