SuccesvolPMinIT
Succesvol projectmanagement in IT
Micha Albertijn - Karolien Van Riel

Succesvol projectmanagement in IT stoomt studenten (bedrijfs)informatica klaar voor projectmatig teamwerk in een IT-context.

  • Deel 1 geeft een grondige inleiding in de fundamenten van het projectmanagement. Wat is een project? Wat zijn deliverables? Uit welke activiteitsstromen en fases bestaan projecten? 
  • Deel 2 neemt die fases grondiger onder de loep vanuit het oogpunt van het projectteam en bespreekt daarbij consequent doel, rollen, verantwoordelijkheden, deliverables, afhankelijkheden en aandachtspunten.
  • Deel 3 bekijkt de fases ten slotte vanuit het standpunt van de projectmanager

Van concept tot turnover, van waterfall tot SCRUM: Succesvol projectmanagement in IT biedt een grondige inleiding in het projectmanagement voor iedereen die ITprojecten opvolgt en managet.

Extra onlinemateriaal

  • cases
  • matrix
  • weblinks
Het onlinemateriaal is toegankelijk voor docenten die het handboek als verplicht studiemateriaal voorschrijven aan hun studenten. Vraag uw code aan via hoger.onderwijs@vanin.be.

 

Grondig herwerkte editie voor 2023-2024

Voor het academiejaar 2023-2024 zal je aan de slag kunnen met een grondig herwerkte editie van dit boek. De focus wordt iets breder en toekomstgerichter, zodat ook studenten die niet in een specifieke IT-context terechtkomen perfect voorbereid zijn op betrokkenheid bij projecten in een bedrijfscontext. 


Hou me op de hoogteAsella De Vos 2022 klein

Barbara De Schrijver 2022 klein

Kunnen wij je helpen?

Een boek op maat in enkele clicks?

Met Blend kan je eenvoudig een boek op maat samenstellen. Kies uit hoofdstukken van De Boeck en voeg - als je dat wenst - je eigen lesmateriaal toe. Een boek op maat kan al vanaf 10 exemplaren!

Heb je een andere vraag?

Wil je een beoordelingsexemplaar of heb je een andere vraag? Onze accountmanagers staan voor je klaar!

accountmanager@vanin.be

Asella De Vos (alle werkdagen behalve maandag):
+32 (0)472 40 39 55

Barbara De Schrijver 
+32 (0)479 86 90 65