Kanker. Van research tot patiënt
Kanker. Van research tot patiënt

Prof. dr. Filip Lardon - Prof. dr. Marc Peeters

Kanker. Van research tot patiënt. biedt een mooi overzicht over de huidige kennis van kanker en is bedoeld voor iedereen die meer wil weten over deze ziekte.

Het boek begint bij wat kanker precies is, hoe vaak de ziekte voorkomt, hoe en waarom ze in het lichaam ontstaat en hoe een tumor groeit en welke gevolgen dat heeft. Daarna komen klinische aspecten, zoals diagnosestelling, de vooruitzichten voor de patiënt en de huidige en nieuwe (toekomstige) behandelingsmethoden aan bod.

Het wetenschappelijk kankeronderzoek en de nieuwste kennisontwikkelingen krijgen daarbij speciale aandacht. In het laatste hoofdstuk spitst het boek zich specifiek toe op een aantal vaak voorkomende kankertypes.

Het boek richt zich in het bijzonder tot elke zorgverlener of student in een opleiding geneeskunde, biomedische wetenschappen, gezondheidszorg of laboratoriumtechnologie die zijn of haar kennis over de huidige inzichten en toekomstperspectieven over kanker wil uitbreiden. De uitgebreide aandacht voor de recentste wetenschappelijke inzichten en de impact daarvan op de bestaande en nieuwe (doelgerichte) behandelingen van kanker, vormen een cruciaal instrument voor elke (toekomstige) arts, gezondheidswerker of zorgverlener die in aanraking komt met oncologische patiënten of betrokken is bij wetenschappelijk kankeronderzoek.

Het boek is bijzonder toegankelijk en didactisch geschreven, bevat duidelijke illustraties en biedt een relevant en actueel aanbod van wetenswaardigheden over de meest besproken aandoening van deze tijd.

Bekijk de inhoudsopgave van editie 2021

Bekijk het aanbodAsella De Vos 2022 klein

Barbara De Schrijver 2022 klein

Kunnen wij je helpen?

Een boek op maat in enkele clicks?

Met Blend kan je eenvoudig een boek op maat samenstellen. Kies uit hoofdstukken van De Boeck en voeg - als je dat wenst - je eigen lesmateriaal toe. Een boek op maat kan al vanaf 10 exemplaren!

Heb je een andere vraag?

Wil je een beoordelingsexemplaar of heb je een andere vraag? Onze accountmanagers staan voor je klaar!

accountmanager@vanin.be

Asella De Vos (alle werkdagen behalve maandag):
+32 (0)472 40 39 55

Barbara De Schrijver 
+32 (0)479 86 90 65